رونق گردشگری صلح و دوستی در پساكرونا
لذت سفر: خراسان رضوی بیماری همه گیر کووید- 19 منجر به اعمال محدودیت های سفر شده و تاثیر زیادی بر گردشگری به وجود آورده است، با این وجود با شروع برنامه واکسیناسیون، خیلی از کشورها امیدوارند در آینده ای نزدیک سفرها را باردیگر شروع کنند.
به نقل از کانورسیشن، بااینکه هنوز در خیلی از کشورها محدودیت های قابل توجهی درباره سفر و گردشگری وجود دارد، اما تبلیغات آژانس های مسافرتی بیشتر شده است. عوامل مهمی بر تصمیم های سفر در پساکرونا نقش دارند که به تعدادی از آنها اشاره می شود.
باتوجه به بیماری همه گیر کووید- ۱۹ شرایط سفر و پیش بینی برنامه ریزی تعطیلات در آینده، پیچیده و نیاز به انجام اقداماتی خواهد داشت. مسائل اقتصادی نیز بر گردشگری جهانی تاثیر خواهد گذاشت، برای اینکه طی بیماری همه گیر، افراد بسیاری درآمد خودرا از دست داده اند. با اختتام همه گیری، انتخاب تعطیلات برمبنای مقصد و جاذبه نیز اختتام خواهد یافت و در عوض، صنعت گردشگری و گردشگران بیشتر به نیازهای شخصی خود توجه خواهند کرد.
گردشگران در پساکرونا انتظار خدمات میهمان نوازی بیشتری از ارائه دهندگان گردشگری دارند. در پساکرونا تعدادی از انواع گردشگری مانند گردشگری پزشکی، گردشگری سلامتی و گردشگری معنوی و مذهبی باتوجه به اهمیت آنها بیشتر مورد توجه قرار خواهند گرفت.
فابیو کاربونه، کارشناس گردشگری اظهار نمود: انتظار می رود افراد در گردشگری پساکرونا به افراد بیشتر از مقصد توجه نمایند و خیلی از افراد پس از رهایی از فاصله فیزیکی، برای دیدار عزیزان دور از وطن سفر کنند، به همین دلیل، گردشگری پساکرونا توسعه انسانی، گفت و گو و صلح را محور اصلی قرار خواهد داد. بنابراین، مهم ترین گردشگری در پساکرونا، سفر برای دیدار دوستان و اقوام، گردشگری داوطلبانه و گردشگری صلح خواهد بود.
گردشگری داوطلبانه، تلفیقی از سفر و مشارکت در کارهای زیست محیطی یا بشردوستانه در یک مقصد خارجی است. باتوجه به عواقب اقتصادی ناشی از بیماری همه گیری کووید- ۱۹، نیاز به گردشگری داوطلبانه در کشورهای در حال توسعه بیشتر خواهد شد، برای اینکه نه فقط مطلوب، بلکه لازم است.
گردشگری صلح نیز با علاقه بازدید از مقاصد خاص مرتبط می باشد تا بتواند بوسیله تحقیق و بررسی برای توسعه صلح، به کوشش های یک مقصد برای ایجاد صلح کمک نماید. گردشگری صلح بطور معمول شامل بازدید از بناهای یادبود صلح یا مناطق درگیر با هدف یادگیری از اشتباهات جنگ های گذشته و کمک به برطرف نمودن اختلافات یا جلوگیری از درگیری های موجود است.
همچون کارهای گردشگری صلح سفرهای آموزشی به مکان هایی مانند بنای یادبود دیوار برلین و پارک صلح هیروشیماست. این مورد همین طور ممکنست به شکل شرکت در کارگاه ها و کنفرانس ها در میان متخصصان حل اختلاف و یا راهپیمایی های صلح آمیز باشد، بازدید از آثار هنری معروف صلح و نمایشگاه هایی با مضمون صلح، جشنواره ها و فعالیت گردشگری در رابطه با صلح نیز با اهمیت خواهند بود.
صنعت گردشگری یک فرصت منحصربه فرد درباره تامل در آینده است و اگر بخواهد موثر باشد، باید کیفیت و تجربه های مقرون به صرفه و مهم از نظر گردشگران را در اولویت قرار دهد. با فراهم شدن شرایط سفر در پساکرونا، ترویج مقصد و دیدنی های آن دیگر مورد توجه نخواهد بود. صنعت توریسم، ممکنست در حال تغییر باشد و محدودیت هایی (راهروهای مسافرتی) در آن وجود داشته باشد اما چاره ای جز توجه به تامین خواسته ها و نیازهای گردشگران نخواهد داشت.
منبع: enjoytrip.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب