عروس شهرهای شمالی ایران در مسیر توسعه،
سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومانی دولت در زمینه گردشگری رامسر
لذت سفر: راه اندازی پنج اقامتگاه بوم گردی، ساخت 2 طرح اسکان بین راهی و توسعه طرح گردشگری در قلعه مارکوه با 50 میلیارد تومان اعتبار و همین طور اجرای طرح هادی در روستاها و اعطای تسهیلات رونق تولید همچون دستاوردهای یک ساله دولت سیزدهم در شهرستان رامسر است.
به گزارش لذت سفر به نقل از ایرنا، با یک ساله شدن دولت سیزدهم؛ طبق بررسی های میدانی و اظهارات رسمی فرماندار رامسر، حالا بهترین فرصت ها برای دستیابی به جایگاه واقعی این شهرستان که بواسطه طبیعت دلنواز و منحصر به فردش به عروس شهرهای شمالی ایران شهره است، با تخصیص اعتبارات و تسریع در رفع مشکلات زیرساختی فراهم گشته است.
افزایش اعتبارات اقتصادی و عمرانی مهم ترین گواه توجه و رویکرد مطلوب دولت آیت الله رئیسی در یک سال اخیر در تکمیل زیرساخت های این منطقه است که به اعتقاد مسئولان این تحول بنیادین با تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر استانی رییس جمهوری به شهرستان رامسر در تمامی طرح های عمرانی و در دست ساخت این دیار ملموس و عینیت دارد.
به باور صاحبنظران، شهرستان رامسر با وجود ظرفیت های گوناگون در بخش های مختلف اقتصادی و گردشگری تا پیش از دولت سیزدهم به لحاظ زیرساختی با مشکل جدی مواجه بود و فرماندار رامسر هم می گوید: دولت برنامه ریزی خوبی را برای توسعه اقتصادی رامسر با محوریت گردشگری در یک سال قبل انجام داده که در طرح گردشگری قلعه مارکوه این شهرستان با هزینه اعتبار پنج میلیارد تومان عینیت دارد.
ابراهیم شیرودعشوریان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کمبود اقامتگاه های بین راهی همیشه جزو دغدغه های گردشگران و مسافرانی بود که رامسر را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می کردند و الان با هزینه اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی و ساخت ۲ اقامتگاه مسیر توسعه این دیار بیش از پیش هموارتر شده است.
وی برنامه ریزی برای استقرار دانشگاه علوم پزشکی غرب مازندران را یکی از برنامه های اساسی دولت در رامسر برشمرد و اضافه کرد: با اجرای این طرح به طور قطع اقدامات موثری با تمرکززدایی برای ارتقاء بهداشت و سلامت جوامع انسانی منطقه روی خواهد داد.
فرماندار رامسر افتتاح یک طرح سالم سازی دریا با همراهی بخش خصوصی را از دیگر دستاوردهای دولت در زمینه گردشگری دریایی در این شهرستان برشمرد و افزود: تا حالا برای اجرای طرح حدود ۲ میلیارد تومان هزینه شده است.
شیرودعشوریان بهسازی جاده دسترسی مناطق روستایی رامسر در منطقه نمک دره، جواهرده، تالش سرا و چند روستای دیگر منطقه را از دیگر دستاوردهای دولت دانست و اظهار داشت: در کنار افزایش آبادانی اجرای این طرح زمینه را برای توسعه گردشگری روستایی در این شهرستان فراهم خواهدنمود.
وی اعطای تسهیلات رونق تولید به ۱۰ واحد تولیدی رامسر به ارزش ۱۰ میلیارد تومان و بازگشت سه واحد صنعتی به چرخه تولید را از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم عنوان نمود.
شهرستان رامسر به عنوان یکی از شهرستان های ساحلی غرب مازندران بر طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ برابر با ۷۴ هزار و ۱۵۹نفر جمعیت دارد.