کاهش دمای تا ۱۰ درجه طی شنبه و یکشنبه

کاهش دمای تا ۱۰ درجه طی شنبه و یکشنبه

به گزارش لذت سفر، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به کاهش ۶ تا ۱۰ درجه ای دما طی روز شنبه و یکشنبه (۴ و ۵ اسفند) در نواحی شمال غرب و غرب، از بارندگی برف و باران طی امروز در مناطق شمال غرب، غرب، جنوب غرب، غرب سواحل دریای خزر و قسمتهایی از مرکز، شرق و جنوب و در مناطق جنوبی وقوع رگبار و رعد و برق اطلاع داد.



صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: امروز (اول اسفندماه) در بعضی مناطق استان گیلان، غرب آذربایجان غربی، بوشهر و غرب فارس افزایش ابر، بارندگی برف و باران پیشبینی شده است.

او افزود: فردا (۲ اسفندماه) در بعضی مناطق شمال غرب، غرب، جنوب غرب، غرب سواحل دریای خزر و قسمتهایی از مرکز، شرق و جنوب بارندگی برف و باران رخ خواهد داد که در مناطق جنوبی وقوع رگبار و رعد و برق هم پیشبینی می شود.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: جمعه (۳ اسفندماه) و شنبه (۴ اسفندماه) در شمال غرب، غرب، غرب سواحل دریای خزر، استانهای واقع در دامنه های جنوبی البرز مرکزی و غربی و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارندگی رخ می دهد.

به گفته ضیاییان یکشنبه (۵ اسفندماه) علاوه بر این مناطق در بعضی مناطق شمال شرق، شرق، جنوب غرب و قسمتهایی از مرکز و جنوب بارندگی رخ می دهد که جمعه در غرب سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز غربی، شنبه در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر، یکشنبه در غرب سواحل دریای خزر، شمال، غرب، غرب ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی شدت بیشتری خواهد داشت.

به گفته او شنبه و یکشنبه در بیشتر مناطق واقع در شمال غرب و غرب دما بین ۶ تا ۱۰ درجه کاسته می شود.

ضیاییان اضافه کرد: جمعه در بعضی مناطق شمال غرب، جنوب، شرق، شنبه در بعضی مناطق شمال غرب، غرب، جنوب شرق و قسمتهایی از مرکز و یکشنبه در غرب، شمال شرق، شرق و مرکز در بعضی ساعت ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیشبینی می شود.

او تصریح کرد: امروز خلیج فارس و از پنجشنبه تا یکشنبه دریای خزر مواج خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در رابطه با وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲ اسفندماه) نیمه ابری در بعضی ساعت ها غبار محلی، گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۳ اسفندماه) نیمه ابری در بعضی ساعت ها افزایش ابر، گاهی بارندگی پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیشبینی می شود.

ضیاییان در انتها اظهار داشت: طی فردا و پس فردا (۲ و ۳ اسفندماه) بندرعباس با دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرم ترین و اردبیل با دمای ۵- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

به گزارش لذت سفر به نقل از ایسنا صحت پیشبینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته ۸۰ درصد است.






منبع:

1403/12/01
11:45:15
5.0 / 5
18
تگهای خبر: شهر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
EnjoyTrip.ir لذت سفر لذت سفر